PáciensInfó

Kedves Páciensek!

Az ICONOMIX Kft. egy olyan vállalkozás, amelynek fő profilja a vele kapcsolatban álló állami és magán egészségügyi szolgáltatók által vizsgált Páciensek RTG/CT/MR képanyagának a leletezése a rendelkezésre álló - az adott vizsgálathoz is kapcsolható - klinikai információk, előzmények birtokában.

Az ICONOMIX Kft. ezt a leletezési szolgáltatást távleletezés – azaz teleradiológiai szolgáltatás – útján biztosítja, melynek lényege, hogy a RTG/CT/MR vizsgálat elvégzése és a lelet elkészítése időben és térben elkülönült helyen történik. 

Az ICONOMIX Kft. és a páciensek között közvetlen orvos-beteg kapcsolat és kommunikáció nincs, a leletezést minden esetben a vizsgálatot végző egészségügyi szolgáltató által rendelkezésre bocsátott képanyag és klinikai információk alapján végezzük, az elkészült leletet is részükre továbbítjuk. 

Az ICONOMIX Kft. a vonatkozó jogszabályok szerint egészségügyi szolgáltatónak minősül, azonban nálunk RTG/CT/MR vizsgálatra nincs lehetőség.

Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani egészségügyi szolgáltató partnereink, és ezáltal az Önök részére, minőségbiztosítási megoldásainkkal követjük Partnereink technikai paramétereinek megfelelőségét, radiológusaink leleteinek szakmai minőségét és még sok minden olyan tényezőt, amely az Önök biztonságát szolgálja.