Radiológusoknak

A radiológiai munkakörnyezet digitalizációja miatt a teleradiológia a napi rutin részévé vált. Amit az ICONOMIX kínálni tud, az egy olyan országos szakmai közösség, ahol szubspecialistákkal lehet konzultálni, akár tőlük tanulni, bármelyik területen. A munkafolyamatokat úgy alakítjuk ki, hogy kiszámítható legyen a terhelés, ill. a teleradiológiával eltöltött idő.  Kollégáink a munka teljes keresztmetszetét támogatják és a technológiai környezetet is úgy alakítottuk ki, hogy a radiológus hatékonyan tudjon dolgozni. A legfontosabb szakmai célunk a minőség!

Amennyiben szeretne részt venni a RTG, CT, MR távleletezésben, kérjük, hogy az Adatvédelmi tájékoztató elolvasása és elfogadása után töltse fel a szakmai önéletrajzát, válassza ki, hogy melyik területen kíván velünk együttműködni, illetve tegye fel kérdését az Ön által kiválasztott területre vonatkozóan. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, megválaszolják kérdését. Köszönjük érdeklődését!

E-mail cím: *Kérjük, valós e-mail címet adjon meg.
Név: *
Telefonszám: *
Terület:*
RTG
CT
MR
Üzenet:
Fájl csatolása:
Drag & Drop fájlokat ide Tallózás

Az üzenet elküldésével tudomásul veszem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárulok adataim kezeléséhez.