Egészségügyi Szolgáltatóknak

A képalkotó diagnosztikában a digitális képalkotás és képkommunikáció manapság standard eljárások, mely számos előnnyel jár a munkafolyamatok megszervezése és a betegellátás szempontjából is. 

Cégünk immár több, mint másfél évtizede nyújt részleges vagy teljes támogatást a RTG-, CT-, MR vizsgálatok leletezésében priméren az elektív, de kapacitásainktól függően az akut ellátásban is. 

Teleradiológiai platformunk bármilyen PACS rendszerhez csatlakoztatható, potenciálisan a medikai rendszerrel való integráció is lehetséges, így a teleradiológiára szánt vizsgálatok hatékonyan tudnak a leletező radiológushoz kerülni. 

Számunkra és kollégáinknak is fontos a vizsgálatok minősége, ezért a közös munka megkezdése előtt egyeztetjük a vizsgálati protokollokat és a későbbiekben is visszajelzést adunk, amennyiben szakmai vagy technikai probléma merülne fel a vizsgálatokkal kapcsolatosan. 

A leletek szakmai tartalma mellett hangsúlyt helyezünk a leletezési határidőre, mely természetesen a betegellátás folyamatához és a szakmai irányelvekhez illeszkedik. 

Szakmai minőségellenőrzési folyamatokat üzemeltetünk, a páciens és kollegiális panaszokat minden esetben kivizsgáljuk és azokról visszajelzést adunk. 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, szeretne RTG, CT, MR távleletezést igénybe venni, kérjük, hogy az Adatvédelmi tájékoztató elolvasása és elfogadása után válassza ki, hogy melyik területen kíván velünk együttműködni, illetve tegye fel kérdését az Ön által kiválasztott területre vonatkozóan. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, megválaszolják kérdését. Köszönjük érdeklődését!

 

E-mail cím: *Kérjük, valós e-mail címet adjon meg.
Név: *
Telefonszám: *Kérem adja meg telefonszámát!
Az intézmény neve, amelyet képvisel: *
Visszahívást kér?*
igen
nem

Az üzenet elküldésével tudomásul veszem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárulok adataim kezeléséhez.