Üdvözöljük az ICONOMIX világában!

Cégünk minőségpolitikai nyilatkozata - Minőségirányítási Kézikönyvünkből.

 

Az ICONOMIX Kft. – az első Magyarországon alapított teleradiológiai szolgáltató cég – 2007-ben kezdte meghonosítani a független, szakmai alapokon nyugvó, üzemszerű teleradiológiai tevékenységet.

Célunk a hazánkban is fokozódó radiológus szakemberhiány miatt kialakuló működési és működtetési nehézségek kivédése, mellyel manapság egyre több egészségügyi intézmény szembesül. Szolgáltatási tevékenységünkbe integrálva korszerű minőségirányítási rendszert működtetünk, hogy feladatainkat magas szinten teljesíthessük és az ennek való megfelelést ügyfeleink, partnereink számára igazolni tudjuk.

Az Iconomix Kft. vezetője és munkatársai elkötelezettek az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer hatékony működtetése, folyamatos fejlesztése, a távleletezési szolgáltatás, szabályozott irányítása és folyamatos fejlesztése mellett.

Az elkötelezettségünket tükröző célok elérése érdekében meghatározó feladatunknak tekintjük:

  • hogy szakmailag magas szintű és hatékony megoldásokat nyújtsunk a képalkotó diagnosztika különböző területein felmerülő problémák kiküszöbölésére;
  • hogy a képalkotó diagnosztikai tevékenység hatékonyságának növelése mellett a napi diagnosztikai problémák megoldásában radiológus szubspecialistákat lehessen bevonni és kialakulhasson a szervspecifikus leletezés;
  • komoly hangsúlyt helyezünk a folyamat szemléletű megközelítésre és a kockázat alapú gondolkodásmódra;
  • a kor kihívásainak új minőségfejlesztési programokkal és folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal felelhessünk meg;
  • törekszünk arra, hogy alkalmazott, alvállalkozó és egyéni közreműködői munkatársainkban fejlesszük és erősítsük a megfelelő szakismeretet, a hatékony együttműködést és kritikus gondolkodás, valamint az önállóság készségét;
  • fontosnak tartjuk, hogy leletezési szolgáltatásunkban a rendelkezésre állást a modern információ technológia folyamatos korszerűsítésével biztosítjuk;
  • az információbiztonsági és adatvédelmi szabályozottságunkkal ügyfeleink és partnereink felé a jogszabályi megfelelőséget és üzleti megbízhatóság érzetét kívánjuk kialakítani.
  • a szakmai munka minőségének biztosítását folyamatos szakmai belső auditokkal, mely alapját képezi munkatársaink belső oktatásának.
  • a szervezet országos ismertségére alapozva új folyamatként bevezette a külső szakképzést, mellyel kapcsolatban a képzésben résztvevők számára az aktuálisan elérhető legmagasabb szintű tudást és az ennek megszerzéséhez szükséges technikai feltételek biztosítását fontos feladatnak tekinti.

Mindezzel elismerést akarunk szerezni a hazai és nemzetközi radiológus világban. 

Pécs, 2020. május 6.