Üdvözöljük az ICONOMIX világában!

A TELERADIOLÓGIAI MUNKAFOLYAMAT

Az ICONOMIX Kft. röntgendiagnosztikai tevékenysége azokat a feladatokat vállalja át partnereitől és oldja meg ellenőrzött teleradiológiai környezetben, amelyeket elsősorban méretgazdaságossági okokból hatékonyan meg lehet valósítani.

A jellemző folyamat során az intézmény radiográfus munkatársa a megfelelő protokoll szerint elkészíti a vizsgálatot, amely azonnal az intézményi PACS-rendszerbe kerül, ahonnan továbbítódnak ezzel egy időben automatikusan a vizsgálatkérés, a "kérőpapír" fontos információi is, a képanyaggal együtt a TERASY teleradiológiai informatikai rendszerbe.

A leletező központban megjelenik a vizsgálatkérés ténye. Amennyiben a központi rendszerből a leletező lekéri a vizsgálatot, a diagnosztikus kép titkosított internetes csatornán, a beteg személyes adatait maszkolva, ám a diagnózishoz szükséges információk megadásával eljut a leletezőhöz. Ott megtörténik a leletezés (beszédfelismerő rendszer támogatásával), a lelet visszakerül a megrendelő partner medikai informatikai rendszerébe,és lezárul a folyamat. Mivel a leletezés folyamatosan működik, a rendszer célja a 30 percnél rövidebb megfordulási idő, amelyet az esetek döntő többségében biztosítani is tudunk.

A folyamatábrából minden kiderül:

ICONOMIX_FOLYAMAT_2019