Üdvözöljük az ICONOMIX világában!

#

COVID-tájékoztatás Partnereinknek, Kollégáinknak

2020. szeptember 04. 11:09

A teleradiológia “vírus-biztos” műfaj.

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Kollégáink! 

A teleradiológia “vírus-biztos” műfaj.

Sokszor szembesültünk az elmúlt években azzal, hogy a hátrányok, kedvezőtlen jellemzők egy más értelmezésben előnnyé válnak és pozitív értelmezést nyernek. Korábban a teleradiológiát a magányos szakmai tevékenység illúziójával azonosították. A kommunikációs lehetőségeink az élet számos terén hihetetlenül kiszélesedtek, ami szokásainkat és attitűdünket is megváltoztatta. A képalkotó diagnosztika használata és értelme is lényeges fejlődésen ment keresztül, akár az utóbbi 10 évben is.

A teleradiológia ma már egy szakmai hálózat működési alapja, melyben új értékek jöttek és jönnek létre, és egy nagyszerű csapat alakult ki az ország minden részéből. Az ICONOMIX elkötelezett a szakmai és szolgáltatás-központú működés fenntartásában.

Fontos, hogy radiológus Kollégáink biztonságos körülmények között, robusztus technikai feltételekkel dolgozhassanak. Ugyanúgy fontos, hogy Partnereink igényeinek teljes körűen eleget tudjunk tenni.

Ha ez a két vágyunk teljesül, akkor mindenki elégedett és a betegellátást maximálisan támogatni tudjuk.

Szeretnénk megerősíteni, hogy ahogy korábban, Kollégáink és minden Partnerünk számíthat ránk a következő, nehéznek tűnő időszakban.

 

Üdvözlettel,

az ICONOMIX menedzsmentje