Üdvözöljük az ICONOMIX világában!

#

03.18. Koronavírus tájékoztatónk Partnereinknek

2020. március 18. 11:21

Folyamatosan értékeljük és elemezzük a folyamatokat.

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus elleni védekezés magyarországi kiteljesedésével párhuzamosan az Országos Teleradiológiai Rendszer is folyamatosan értékeli és elemzi a folyamatokat. A kormányzati döntések eredményeként nem csak az elektív fekvőbeteg-ellátást, hanem az állami járóbeteg-ellátást is minimalizálták. A magán járóbeteg-ellátás csökkentett kapacitással, de működik.

Az elmúlt két nap (hétfő és kedd) adatai alapján az elektív vizsgálati igény 75-80%-kal csökkent. Ebből következően elhárul az akadály a többlet leletezési igények befogadásától. Radiológusaink munkaállomásaiknál várják a vizsgálatokat, valamint a gyerekesek családi, otthoni oktatási feladatokat látnak el.

Így a koronavírus elleni védekezésben többlet szabad kapacitással állunk Partnereink és a magyar egészségügy rendelkezésére. Mind az elektív RTG-vizsgálatok, mind az akut és elektív CT-vizsgálatok, mind az elektív MR-vizsgálatok leletezése rendben, a határidőknek megfelelően zajlik.

Ezzel párhuzamosan a kisebb kapacitású, sürgősségi ellátást nyújtó, mellette ügyeleti CT/RTG diagnosztikát működtető kórházak számára önálló ügyeleti rendszert alakítunk ki.

Kérjük Önöket, hogy a következő napokban szükséges többlet radiológiai kapacitás iránti igényt, illetve bármilyen kérdést, RTG esetében a telexray@iconomix.hu e-mail címen, CT/MR esetében a support@iconomix.hu e-mail címen jelezzék kapcsolattartó munkatársaik kollégáinknak.

A koronavírus elleni védekezés sikerének kulcsa: a belső transzparencia, a folyamatos koordináció és a rendszeres kommunikáció. Ebben kérjük szíves együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Az ICONOMIX Kft. menedzsmentje